Home > Dag van de Mantelzorg

Meer nieuws

Dag van de Mantelzorg

Gepubliceerd: 3-11-2022

Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Vaak vinden ze de zorg vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Op de Dag van de mantelzorg worden Haaksbergse mantelzorgers in het zonnetje gezet. Dit jaar zijn er verschillende leuke workshops en activiteiten.

Op zondag 10 november is de Dag van de mantelzorg. “Speciaal voor mantelzorgers organiseren we vier verschillende activiteiten”, vertelt mantelzorgconsulent Gerda van der Velde. “Bij het Gilde kun je je eigen spiraal spel maken of een pindakaas voederhuisje, maar je kan ook meedoen met een les Zumba bij Dansschool Dwars. De dag sluiten we samen met wethouder Pieter van Zwanenburg af met een gezamenlijk hapje en drankje bij HSC’21.”

Aanmelden

Haaksbergse mantelzorgers hebben een uitnodiging ontvangen. “Hieronder staat meer informatie over het programma’, geeft Gerda aan. “Voor alle activiteiten dien je je vooraf aan te melden. Dat kan tot maandag 7 november door mij een mail te sturen of te bellen.” Gerda is bereikbaar via g.vandervelde@wijkracht.nl of via telefoonnummer (053) 573 45 89.

Activiteiten op de Dag van de Mantelzorg