Home > Werk & Inkomen > Starten als zelfstandige

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen Tel: (053) 573 45 67
E-mail: info@noaberpoort.nl

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur.

Starten als zelfstandige

Het ROZ biedt werkzoekenden mogelijkheden om een eigen bedrijf te starten.

De Regionale Organisatie Zelfstandigen (ROZ) is de adviesorganisatie in Twente en de Achterhoek voor de bevordering van ondernemerschap. De ROZ werkt in opdracht van gemeenten, waaronder Haaksbergen. Bent u van plan een bedrijf te starten of heeft u advies nodig bij de lopende gang van zaken in uw onderneming? Dan kunt u daarvoor bij de ROZ terecht. De ROZ is er voor ondernemers, zzp’ers en starters met:

  • Advies en begeleiding bij succesvol zakendoen en het schrijven van het ondernemingsplan
  • Coaching door ervaren (oud) ondernemers vanuit de praktijk
  • Trainingen op het gebied van het starten met een eigen bedrijf, financiën & administratie, succesvol verkopen, social media & internetmarketing en belastingen & verzekeringen.
  • Administratie
  • Bedrijfskredieten
  • Tijdelijke inkomensondersteuning
  • Schuldhulpverlening bij ernstige financiële problemen

Groeien met uw bedrijf?

Met al uw vragen kunt u bij ROZ terecht.

Nu de economie in de afgelopen jaren weer groei laat zien, is het zaak voor ondernemers om hiervan mee te profiteren. Toch lukt het met name de ondernemers uit het kleinbedrijf niet altijd om de geboden kansen te verzilveren. ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) kan deze groep ondernemers van dienst zijn bij vragen rondom groei, bijvoorbeeld over strategie, financiering of personeel.

Aan welke groeivragen kunt u denken?

  • Personeel; wanneer ‘moet’ ik personeel aannemen, in welke vormen kan dit allemaal, welke vorm past het beste bij mij en mijn bedrijf, loop ik niet teveel risico.
  • Financiering van groei; ik zie nieuwe mogelijkheden in de markt maar heb te weinig werkkapitaal, welke andere financieringsmogelijkheden dan de bank zijn er.

Bij wie kunt u terecht?

Deze twee deskundige en betrokken ondernemersadviseurs van ROZ gaan door tot zij een antwoord hebben op uw vraag. Zij hebben een brede, bedrijfskundige achtergrond en een ruime ervaring in het adviseren van ondernemers. Daarnaast beschikt het ROZ over een breed netwerk aan bedrijfsintermediairs, waarmee in de praktijk al jaren wordt samengewerkt. In geval van specifieke vragen, die specialistische kennis vergen, wordt actief doorverwezen.

Neem contact op! 

(Startende) ondernemers uit het kleinbedrijf met vragen rondom groei kunnen rechtstreeks contact opnemen met één van deze twee adviseurs.

Deze individuele advisering en begeleiding bij groei wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Meer informatie

Voor meer informatie of een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met het ROZ.  U kunt een afspraak maken via de website, door te bellen of mailen (www.rozgroep.nl, (074) 241 51 00, info@rozgroep.nl).

Hoofdvestiging ROZ:
Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo (Ov).
Website: www.rozgroep.nl