Home > Welzijn & Zorg > Odensehuis

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen Tel: (053) 573 45 67
E-mail: info@noaberpoort.nl

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur.

Odensehuis

Het Odensehuis Haaksbergen is een ontmoetingsplek voor mensen met beginnende dementie of geheugenklachten en hun naasten.

Ik ben bezoeker

Heeft u beginnende dementie? Dan heeft u misschien wel vragen waardoor u de ervaring van anderen goed kunt gebruiken. Waarom overkomt dit mij? Kan ik nog wel werken? Hoor ik er nog wel bij? Wat gebeurt er nu met mij? Het Odensehuis is de plek om hierover te praten. U kunt samen met familie, vrienden en buren leren en ervaren welke stappen u kunt nemen. Ook is het Odensehuis en plek van activiteiten. Samen koken, schilderen, wandelen, naar muziek luisteren en erop uit! U bepaalt hoe uw dag eruitziet en wat u nodig heeft.

Ik ben mantelzorger

Mantelzorgers, familie en vrienden van mensen met geheugenverlies of beginnende dementie kunnen altijd binnenlopen voor advies, ondersteuning en ontmoeting. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek. Een indicatie of een diagnose is niet nodig om mee te doen. In het Odensehuis is veel informatie voor mantelzorgers en mensen met dementie beschikbaar.

Wanneer?

Het Odensehuis is elke maandag van 14.30 tot 18.30 uur geopend en kunt u vinden in de Jordaan aan de Vincentraat in Haaksbergen. Een plek waar niets hoeft en alles kan.

Meer informatie

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Gerda van der Velde, via 06 -1317 3322 of g.vandervelde@wijkracht.nl.

Wijkracht Haaksbergen

Het Odensehuis Haaksbergen wordt ondersteund door Wijkracht. Wijkracht Haaksbergen is er voor jong en oud en werkt samen met verschillende organisaties, vrijwilligers en verenigingen om het leven voor de inwoners van Haaksbergen zo aangenaam mogelijk te maken. In elk leven kan er iets gebeuren waardoor het even minder goed gaat. Juist dan is Wijkracht om u bij te staan.