Home > Welzijn & Zorg > ZIENS

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen Tel: (053) 573 45 67
E-mail: info@noaberpoort.nl

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur.

ZIENS

ZIENS is er voor Haaksbergenaren die - om wat voor reden dan ook - minder goed kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Er zijn verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat mensen minder goed mee kunnen doen in de maatschappij. Veel mensen krabbelen weer op en gaan weer actief aan de slag. Dit lukt niet iedereen. Omdat ze niet weten hoe, omdat er onvoldoende ondersteuning is of omdat ze niet precies weten wat ze willen gaan doen.

Bij ZIENS in Haaksbergen is er voor die mensen tijd en ruimte om samen verder te kijken. Samen kijken welke kansen en mogelijkheden er zijn. Om eigen talenten in te zetten, om kennis te delen, om kennis of vaardigheden te vergroten. Met als doel om op eigen wijze weer actief mee te kunnen doen in de maatschappij. Voor de een betekent dit weer aan het werk, voor de ander betekent dit vrijwilligerswerk uitvoeren; het is per persoon anders.

Activiteiten

Elke maandag-, dinsdag- en donderdagochtend kun je bij ZIENS zó binnenlopen. Van 9.30 tot 12.30 uur zijn er gezellige, leerzame, creatieve en ontspannende activiteiten. Gewoon een praatje maken mag ook. Elke donderdagochtend is er ook computerles. Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Kom eens langs en misschien kunnen we verder helpen.

Kom langs

ZIENS kun je vinden in De Kappen aan de Blankenburgerstraat 40-42 in Haaksbergen. Neem voor meer informatie over ZIENS contact op met Hermien Leussink (h.leussink@wijkracht.nl / 06 - 2398 9213) of met Maurizio Arena (inloop@mediant.nl / 06 - 3806 6218).