Home > Jeugd & Gezin > Jeugdgezondheidszorg

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen Tel: (053) 573 45 67
E-mail: info@noaberpoort.nl

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur.

Jeugdgezondheidszorg

Wij staan voor u klaar met informatie en advies over gezondheid, gedrag en opvoeding van uw kind.

Uw kind maakt in de eerste jaren van zijn of haar leven een snelle ontwikkeling door. Van een hulpeloze baby tot een uniek persoon, met een eigen wil. We volgen uw kind tot de leeftijd van 18 jaar, wij doen dit graag samen met u!  Wij staan voor u klaar met informatie en advies over gezondheid, gedrag en opvoeding van uw kind. Wij? Wij zijn de medewerkers van GGD Twente Jeugdgezondheidszorg.

Opvoeden van kinderen is boeiend, maar niet altijd makkelijk. U kunt bij ons terecht op allerlei manieren: persoonlijk, tijdens spreekuren en/of cursussen, op het consultatiebureau, op school of bij u thuis, telefonisch en via e-mail.

Ons team
Wij werken vanuit een team met o.a. jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen. De jeugdarts kijkt vooral naar de medische kant van de groei en ontwikkeling van uw kind. Zij doet ook het lichamelijk onderzoek. Bij de jeugdverpleegkundige kunt u terecht met diverse vragen. Deze vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld de verzorging, voeding, veiligheid, opvoeding en het gedrag van uw kind. De doktersassistente voert de gezondheidsonderzoek uit in groep 2 en 7 van de basisschool en in de 2e klas in het Voortgezet Onderwijs. De consultatiebureau assistente ziet u bij de controles op het consultatiebureau. We zijn een team dat veel samenwerkt. Wie van ons u ook spreekt, u kunt met uw vragen altijd bij één van ons terecht. Ons? Wij zijn de medewerkers die werken in de gemeente Haaksbergen. Ons team bestaat uit: Martine Dussel (jeugdarts), Annet Kaspers, Nicolette van den Bergh, Petra te Wierik, Aletta Maassen van den Brink (allen jeugdverpleegkundige), Ellen van der Zwan (doktersassistente) en Simone Scholten (consultatiebureau assistente).

Ons adres
Gemeentehuis Haaksbergen
Blankenburgerstraat 28
7481 EB Haaksbergen

Onze contactgegevens
Algemeen telefoonnummer: (088) 443 06 89

Klik hier voor ons e-mailadres, telefoonnummer en de algemene adresgegevens van GGD Twente.

Kijk voor meer informatie op www.ggdtwente.nl en http://www.loes.nl/