Home > Werk & Inkomen > Vrijwilligerswerk

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen Tel: (053) 57 34 589
E-mail: info@noaberpoort.nl

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur alleen telefonisch bereikbaar.

Vrijwilligerswerk

Wilt u graag vrijwilligerswerk doen? Of heeft uw organisatie vrijwilligers nodig?

Vrijwilligerswerk Haaksbergen is onderdeel van de Noaberpoort en is dé plek waar vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties terecht kunnen met allerlei vragen op het gebied van vrijwilligerswerk. Daarnaast brengen wij vrijwilligers en organisaties met elkaar in contact. Verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers kunnen bij ons vacatures aanmelden. Vrijwilligers helpen wij bij het vinden van passend vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk Haaksbergen is dé marktplaats voor vrijwilligerswerk in de gemeente Haaksbergen.

De digitale vacaturebank

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een bestuurslid, een klusjesman of een begeleid(st)er? Wilt u in uw vrije tijd graag iets nuttigs doen? Wilt u taken uitvoeren die ertoe doen en waarmee u anderen helpt? Wilt u werkervaring opdoen, om zo de stap naar een betaalde baan makkelijker te maken? De digitale vacaturebank maakt het makkelijk om het ruime aanbod van organisaties en vacatures te vinden. Daardoor is de kans op een goede match bijzonder groot. De vacaturebank vindt u op www.vrijwilligerswerkhaaksbergen.nl. Neemt u eens een kijkje!

Deskundigheidsbevordering

Door middel van korte cursussen en trainingen besteden wij aandacht aan deskundigheidsbevordering van vrijwilligers en organisaties. Denk hierbij aan e-learning, het aanbod van de Wijkrachtacademie of het organiseren van lokale kenniscafe’s waar we informeel kennis en ontwikkeling met elkaar delen en doorgeven.

Informatie & advies

Voor allerlei praktische vragen, informatie en advies over vrijwilligerswerk kunt u bij ons terecht. We informeren en adviseren u graag over bijvoorbeeld regelgeving, verzekeringen en vergoedingen. Wilt u weten hoe u het beste afspraken tussen vrijwilliger(s) en de organisatie vastlegt? Wilt u advies over het werven en behouden van vrijwilligers? Wij helpen u graag!

Noaberpoort

De Noaberpoort helpt inwoners van Haaksbergen om maatschappelijk actief te blijven. Met advies en ondersteuning op het gebied van vrijwilligerswerk, mantelzorg, opvoeden, opgroeien, welzijn en zorg. In de Noaberpoort werken verschillende zorg- en welzijnsorganisaties samen onder één dak.

Afspraak maken

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is De Noaberpoort van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur alleen nog telefonisch bereikbaar via (053) 573 45 89 of per mail via info@noaberpoort.nl. U kunt niet meer zonder afspraak naar binnen lopen.

Contactgegevens

Renalde van Haren, Coördinator Vrijwilligerswerk Haaksbergen
(053) 573 45 89
info@vrijwilligerswerkhaaksbergen.nl
www.vrijwilligerswerkhaaksbergen.nl