Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen Tel: (053) 573 45 67
E-mail: info@noaberpoort.nl

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur.

WMO

De gemeente helpt u om zo lang mogelijk in uw eigen omgeving te blijven wonen en mee te kunnen doen in de maatschappij

Wij maken daarvoor gebruik van de Wet Maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kijkt altijd eerst of u het probleem zelf kunt oplossen. Lukt dat niet? Dan kunt u de gemeente om hulp vragen. Hiervoor kunt u een melding bij ons doen, zie kopje 'Melding' hieronder. Denk hierbij aan vragen over het uitvoeren van huishoudelijke taken, verplaatsen in en om het huis en dagbesteding.

Energietoeslag

Heeft u vragen over de Energietoeslag of wilt u de Energietoeslag aanvragen? Kijk dan op noaberpoort.nl/energietoeslag voor meer informatie. 

Melding

Wilt u dat de medewerker van de Noaberpoort meedenkt met mogelijke oplossingen? Meldt u zich dan via onderstaand formulier:

Lukt het digitaal aanmelden niet dan kunt u ook bellen of langskomen bij de Noaberpoort. De medewerkers van de Noaberpoort geven u graag advies en denken met u mee. Veel informatie kunt u ook vinden op de digitale Informatiewijzer Haaksbergen.

Persoonlijk plan

Een persoonlijk plan is een document waarin u vastlegt welke problemen u ervaart en welke oplossingen, zorg en ondersteuning daarbij passen. Het is een hulpmiddel om na te denken over wat voor ondersteuning u nodig heeft.

U mag een persoonlijk plan maken als u een melding doet bij de Noaberpoort, maar dit is niet verplicht. Een persoonlijk plan maakt u zelf. Wilt u aan de slag met een persoonlijk plan, dan kunt u het formulier "Persoonlijk plan" (Docx | 15 kB) hiervoor gebruiken. Komt u er alleen niet uit, vraag dan hulp aan iemand in uw omgeving.

Contact

De Noaberpoort is maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur geopend. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer (053) 573 45 89 of stuur een mail naar info@noaberpoort.nl