Home > Welzijn & Zorg > Onze diensten > Formulierenbrigade

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen Tel: (053) 57 34 589
E-mail: info@noaberpoort.nl

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur.

Formulierenbrigade

Huurtoeslag, zorgtoeslag, heffingskortingen... Welke regelingen en voorzieningen zijn er? Afhankelijk van uw huishouden komt u mogelijk in aanmerking voor verschillende regelingen. Maar wanneer heeft u ergens recht op en hoe vraagt u het aan? De formulierenbrigade van de Noaberpoort ondersteunt bij het invullen van formulieren en het indienen van een aanvraag.

Wat doet de formulierenbrigade?

  • Onze vrijwilligers ondersteunen u bij het invullen van formulieren
  • U blijft zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van informatie en het invullen van het formulier
  • Samen met u vullen we de voorzieningencheck in. Aan de hand hiervan kan de formulierenbrigade nagaan of u optimaal gebruik kunt maken van regelingen en voorzieningen
  • Daarnaast kan de formulierenbrigade uw administratie ordenen
  • Indien er meer ondersteuning nodig is, verwijzen wij - met uw toestemming - door naar andere instanties

Voorbeelden

Wat kan de Formulierenbrigade voor Haaksbergenaren betekenen. Hieronder een paar voorbeelden.

Wilt u gebruik maken van onze hulp?

Let op: vanwege het coronavirus wordt de ondersteuning van De Formulierenbrigade telefonisch of per mail aangeboden. De vrijwilligers werken op afspraak. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Peter Wijntje, via telefoonnummer 06 - 8266 6420 of per mail via p.wijntje@noaberpoort.nl.

Kom dan naar het inloopspreek uur van de formulierenbrigade. Op woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur bent u van harte welkom in de Noaberpoort. Een afspraak maken is niet nodig.

De formulierenbrigade kan ook bij u thuis komen. U kunt dan een afspraak maken met de formulierenbrigade van de Noaberpoort, via telefoonnummer (053) 573 45 89 of per mail via info@noaberpoort.nl. Als u uw contactgegevens mailt, dan neemt de formulierenbrigade zo snel mogelijk contact met u op.