Home > Zomer in Haaksbergen

Meer nieuws

Zomer in Haaksbergen

Gepubliceerd: 8-8-2022

Het is zomer! Voor veel mensen betekent dit erop uit, binnen Nederland of verder weg. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Daarom organiseren de ouderenwerkers én buurtsportcoaches ook dit jaar weer ‘Zomer in Haaksbergen’. Vanaf maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus zijn er verschillende vakantieactiviteiten voor volwassenen en ouderen

De komende weken kunt u anderen ontmoeten bij de verschillende activiteiten die in Haaksbergen worden georganiseerd. U kunt het bijvoorbeeld tegen elkaar opnemen met jeu de boules, samen én onder begeleiding wandelen rond Haaksbergen of heerlijke gezonde hapjes maken. Voor ieder wat wils!

  • De eerste activiteit is op maandag 15 augustus. Dan wordt er samen een half uurtje gewandeld vanaf AVH aan de Scholtenhagenweg. Verzamelen vanaf 13.15 uur en vertrek om 13.30 uur.
  • Wilt u liever langer wandelen? Doe dan mee op dinsdag 16 augustus óf donderdag 18 augustus. Dan staat er een wandeling van 60 tot 75 minuten op het programma. Vertrek is om 14.00 uur vanaf het marktplein.
  • Bowls op dinsdag 16 augustus of vrijdag 19 augustus van 10.00 tot 12.00 uur bij Tennisvereniging Haaksbergen aan de Scholtenhagenweg. Hier krijgt u onder meer uitleg over dit mooie spel.
  • Op woensdag 17 augustus is er van 14.00 tot 15.30 uur jeu de boules bij Het Saalmerink.
  • Ook kunt u op woensdag 17 augustus meedoen aan de workshop gezonde hapjes maken. Van 14.00 tot 16.00 uur in de kantine van HSC’21. Kosten voor deze workshop zijn twee euro en voor deze workshop moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan bij Gerda van der Velde, via g.vandervelde@wijkracht.nl of 06 - 1317 3322.
  • Samen fietsen rond Haaksbergen op woensdag 17 augustus. Verzamelen om 18.45 uur op het marktplein bij de kerk. Na afloop samen koffiedrinken bij Grand Café.
  • Zomer in Haaksbergen wordt op vrijdag 19 augustus afgesloten met een bingo en muziek. De bingo is van 16.00 tot 17.30 uur in De Kappen.

Meer informatie

Haaksbergse volwassenen en ouderen kunnen vrijblijvend meedoen aan de verschillende vakantieactiviteiten. Aanmelden is alleen nodig voor de workshop gezonde hapjes maken en de kosten voor deze workshop zijn twee euro. Alle andere activiteiten zijn gratis en is vooraf aanmelden niet nodig. Kosten voor koffie en thee zijn eventueel voor eigen rekening.