Home > Trainingsaanbod

Meer nieuws

Trainingsaanbod

Gepubliceerd: 8-9-2023

Dit najaar organiseert Vrijwilligerswerk Haaksbergen verschillende trainingen voor Haaksbergse vrijwilligers. Volg bijvoorbeeld de cursus reanimeren of kom naar de training omgaan met mensen met psychische kwetsbaarheid.

  • Cursus reanimeren: Alle Haaksbergse vrijwilligers kunnen op maandag 25 september van 19.00 tot 21.30 uur of dinsdag 7 november van 19.00 tot 21.30 uur deelnemen aan de reanimatiecursus. In de reanimatiecursus leert u reanimeren en hoe u een AED gebruikt. De kosten voor het volgen van de cursus zijn 25 euro. Is de organisatie waarbij u vrijwilligerswerk doet aangesloten bij het Sport- en Beweegakkoord? Dan wordt 15 euro per persoon vergoed uit het uitvoeringsbudget en is uw eigen bijdrage 10 euro.
  • Training omgaan met mensen met psychische kwetsbaarheid: Steeds meer mensen met een psychische kwetsbaarheid verblijven niet in een instelling maar wonen zelfstandig (met begeleiding) thuis. Het kan zijn dat u als vrijwilliger die nauw betrokken is bij buren en wijkbewoners deze mensen tegen komt. Wilt u als actieve wijkbewoner meer informatie en tips over hoe u met kwetsbare wijkbewoners kunt omgaan? Kom dan naar de gratis training op maandag 9 oktober van 19.00 tot 21.30 uur.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u mailen naar vrijwilligerswerkhaaksbergen@wijkracht.nl of bellen met 06 - 3434 8033.