Home > Stichting Babyspullen

Meer nieuws

Stichting Babyspullen

Gepubliceerd: 18-6-2024

Ben je zwanger en maak je je zorgen over de kosten voor de komst van je baby? Stichting Babyspullen kan helpen! Elk jaar helpt de stichting vele ouders die moeilijk rond kunnen komen door gratis babystartpakketten aan te bieden. Deze pakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor je pasgeboren kindje. Denk hierbij aan kleding, speelgoed, verzorgingsproducten en beddengoed.

De aanvraag van een pakket kan alleen gebeuren door een (hulpverlenende) instantie, verloskundige of kraamzorgorganisatie. Zij vullen een verwijsbrief in en sturen die op naar de stichting.  Mocht die voor jou nog niet in beeld zijn kun je contact opnemen met de Noaberpoort. Het is dus niet mogelijk om als (aanstaande) ouder zelf een babystartpakket aan te vragen. Op deze manier komen de pakketten terecht bij mensen die het écht nodig hebben. Het aanvragen van een pakket kan al vanaf de twintigste week van de zwangerschap.

Babyspullen doneren

Wist je dat 1 op de 13 kinderen in Nederland wordt geboren in armoede? Stichting Babyspullen zet zich in om deze kinderen een goede start te geven. Help mee door babyspullen te doneren! Dit kan door ze in te leveren bij een verzamelpunt bij jou in de buurt of door ze op te sturen naar Stichting Babyspullen.

Meer info over het aanvragen of doneren van babyspullen? Kijk dan op stichtingbabyspullen.nl