Home > Alzheimer Café

Meer nieuws

Alzheimer Café

Gepubliceerd: 18-1-2023

Heeft u al gehoord over de Onvergetelijke Kookclub bij Erve Knippert en het Odensehuis Haaksbergen in de Jordaan? Sinds kort zijn deze twee voorzieningen gestart voor mensen met beginnende dementie en hun naasten. Wat deze voorzieningen in Haaksbergen brengen? Tijdens het Alzheimer Café op donderdag 26 januari gaat u het horen, zien én proeven!

De Onvergetelijke Kookclub is bedoeld voor mensen met dementie, samen met een naaste. Dat is met z’n allen kokkerellen in de keuken van Erve Knippert, samen eten en lotgenoten ontmoeten. En een hoop gezelligheid. Marga Broekhuis komt langs om meer te vertellen over deze bijzondere kookclub.

Het Odensehuis Haaksbergen is een ontmoetingsplek in de Jordaan voor mensen met beginnende dementie of geheugenklachten. Het is een plek om ervaringen te delen, maar ook een plek van activiteiten. Samen koken, schilderen, wandelen, naar muziek luisteren en erop uit! Gerda van der Velde gaat u er alles over vertellen.

Waar en wanneer

Het Alzheimer Café Haaksbergen is een ontmoetingspunt voor iedereen die met dementie te maken heeft. Belangstellenden zijn van harte welkom op donderdag 26 januari in De Kappen. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend en het programma start om 19.15 uur. Koffie of thee is gratis, maar een vrije gift is welkom. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina Alzheimer Café Haaksbergen.