Home > Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd: 25-5-2022

De Special Olympics Nationele spelen zijn dit jaar in Twente. Van 10 tot en met 12 juni sporten meer dan 3.000 atleten in 14 Twentse gemeenten op 25 sportonderdelen. Haaksbergen is dan de speelstad voor het G-voetbal toernooi. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Daar kunt u er een van zijn.

In totaal zijn er 180 vrijwilligers nodig die op zaterdag 11 en zondag 12 juni willen helpen. Er is bijvoorbeeld hulp nodig bij de informatiedesk, het verwerken van de uitslagen of het regelen van de drukte op het terrein. Lijkt het u leuk om een dag, dagdeel of beide dagen te helpen? Neem dan contact op met Renalde van Haren, coördinator Vrijwilligerswerk Haaksbergen. Dat kan per mail via vrijwilligerswerk@noaberpoort.nl of via telefoonnummer 06 - 3434 7812.

Vrijwilligerswerk Haaksbergen

Haaksbergen kent vele vrijwilligers die zich inzetten voor anderen. Vraagt u zich af welk vrijwilligerswerk bij u past? Kom gerust langs bij de Noaberpoort. Vrijwilligerswerk Haaksbergen zoekt samen met u naar een functie die bij u past en geeft u een persoonlijk advies. Bent u juist op zoek naar vrijwilligers? Ook organisaties, verenigingen en stichtingen die met vrijwilligers werken kunnen bij Vrijwilligerswerk Haaksbergen terecht voor advies of het plaatsen van een vacature. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle vacatures op www.vrijwilligerswerkhaaksbergen.nl.

<Einde kader>