Home > Week van de Ontmoeting

Meer nieuws

Nieuws overzicht

Week van de Ontmoeting

Gepubliceerd: 21-9-2020

Vanaf woensdag 30 september tot en met donderdag 8 oktober is in Haaksbergen de Week van de Ontmoeting. Verschillende organisaties en vrijwilligers organiseren leuke activiteiten waar mensen nieuwe sociale contacten op kunnen doen en bestaande contacten kunnen versterken.

Vanwege de coronamaatregelen gaan een aantal activteiten niet door. Zo staan de organisaties niet meer gezamenlijk op de weekmarkt op woensdag 30 september. Ook is de themamiddag op woensdag 7 oktober afgelast. De activiteiten van Buurtsportcoach Haaksbergen gaan wel door, maar dan in aangepaste vorm. 

Activiteiten

Hieronder een overzicht van de verschillende activiteiten en hoe u zich kunt aanmelden. Aanmelden is in verband met het coronavirus namelijk verplicht.  

  • Op donderdag 1 oktober staat er een gezellige wandeling van twee kilometer voor volwassenen mét hun hond op het programma. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers en honden. Aanmelden voor deze activiteit kan bij Minke ten Bruggencate, via telefoonnummer 06-48591794 of per mail via m.tenbruggencate@mediant.nl
  • De volgende dag op vrijdag 2 oktober is de jaarlijkse Kom Erbij-wandeling. De wandeling begint om 14.00 uur vanaf Grand Café Centraal. In verband met het coronavirus is er plaats voor maximaal 12 deelnemers. Voor meer informatie en aanmelden kan bij terecht bij Nienke Schuppers, via telefoonnummer (053) 573 45 89 of per mail via n.schuppers@noaberpoort.nl
  • Naast de wandelingen organiseren de buurtsportcoaches ook een gezellige fietstocht. De fietstocht is zondag 4 oktober en start om 11.00 uur vanaf Grand Café Centraal. Er is plek voor maximaal 9 deelnemers. Aanmelden kan bij Nienke Schuppers, via telefoonnummer (053) 573 45 89 of per mail via n.schuppers@noaberpoort.nl
  • Mensen met een scootmobiel kunnen op donderdag 8 oktober om 14.00 uur deelnemen aan de scootmobieltocht. Deelname kost 2,50 euro, inclusief koffie. Er is plek voor maximaal 9 deelnemers. Aanmelden voor de activiteit is verplicht en kan bij Minke ten Bruggencate via 06-48591794 of m.tenbruggencate@mediant.nl.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten op de Facebook-pagina van Buurtsportcoach Haaksbergen.

De organisaties die meewerken aan de activiteiten in het kader van de Week van de Ontmoeting zijn KBO, Buurtzorg, Livio, Ziens, Skillz, Noaberpoort, Buurtsportcoaches, Ouderenwerk, Mantelzorgondersteuning, AH Kamphuis, Rabobank, Grand Café Centraal, Alzheimer Café Haaksbergen, RK Parochie, PKN en de Moskee.

Wandelen