Home > Noaberpoort > Contact

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen Tel: (053) 57 34 589
E-mail: info@noaberpoort.nl

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur.

Contact

Wilt u graag persoonlijk iemand spreken voor informatie of advies? Kom dan eens langs bij de Noaberpoort.

Openingstijden

De Noaberpoort is maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur geopend. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer (053) 573 45 89 of stuur een mail naar info@noaberpoort.nl

Onze vrijwillige gastvrouwen helpen u graag verder. Hetzij door u folders mee te geven of u door te verwijzen naar een van onze medewerkers. Onze medewerkers kijken samen met u naar uw vraag of behoefte om vervolgens op zoek te gaan naar een oplossing die past bij uw situatie.

Spoed of crisissituatie?

Klik dan hier voor een overzicht met belangrijke telefoonnummers.

Meldpunt Sociaal Domein

Heeft u suggesties en/of signalen over jeugdhulp, werk en zorg? Geef deze dan door bij het Meldpunt Sociaal Domein. Het Meldpunt sociaal domein is bedoeld om onderdelen van de dienstverlening die voor verbetering vatbaar zijn in beeld te krijgen. Inwoners die ergens tegenaan lopen of ideeën hebben over hoe iets beter kan, kunnen dit bij dit Meldpunt doorgeven. Wij vragen u hiervoor het formulier in te vullen. Het kan zijn dat een medewerker van de Noaberpoort contact met u opneemt voor verduidelijking, nadere afstemming of over het vervolg. U mag ook anoniem een melding doen.