Home > Noaberpoort > Onze diensten

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen Tel: (053) 57 34 589
E-mail: info@noaberpoort.nl

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Onze diensten

Bij de Noaberpoort worden verschillende diensten aangeboden.

Heeft u extra hulp nodig bij vervoer? Of kunt u hulp gebruiken bij het aanvragen van bepaalde toeslagen? Hieronder staat een overzicht van de diensten die bij de Noaberpoort worden aangeboden.  

Onze diensten

  • ANWB AutoMaatje: Vervoerservice voor inwoners die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen en ook niet meer gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.
  • Buurtbemiddeling: Onenigheid met de buren? Denk eens aan buurtbemiddeling. Een toegankelijke manier om burenruzies op te lossen.
  • Formulierenbrigade: De formulierenbrigade van de Noaberpoort ondersteunt bij het invullen van formulieren en het indienen van een aanvraag.
  • Goed uit elkaar!: Hulp bij het regelen van de scheiding, met oog voor de kinderen.
  • Taalhuis Haaksbergen: Het Taalhuis ondersteunt mensen bij het leren spreken, lezen en begrijpen van de Nederlandse taal.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de diensten die bij de Noaberpoort worden aangeboden? Neem dan contact op met de Noaberpoort, via telefoonnummer (053) 573 45 89 of stuur een mail naar info@noaberpoort.nl. Wilt u graag persoonlijk iemand spreken voor informatie of advies? Kom dan eens langs bij de Noaberpoort. Van maandag tot en met vrijdag kunt u tussen 8.30 en 12.30 uur zonder afspraak binnenlopen.