Home > Ontmoetingsgroep

Meer nieuws

Ontmoetingsgroep

Gepubliceerd: 16-9-2021

Een goed gesprek, een potje kaarten en een lekker kopje koffie of thee. De Noaberpoort organiseert verschillende ontmoetingsgroepen voor Haaksbergse ouderen. Tijdens deze ochtenden wordt samen koffie of thee gedronken en zijn er gezamenlijke activiteiten. Er wordt afgesloten met een warme maaltijd. Op dit moment kunnen ouderen deelnemen aan ontmoetingsactiviteiten bij Theater De Kappen, de Bon Boys, de Trefkoel in Buurse, de Jordaan aan de Vincentstraat (Bouwmeester) en ’t Meuken in Sint Isidorushoeve. Vanaf vrijdag 8 oktober start een nieuwe ontmoetingsgroep bij HSC’21.

De ontmoetingsgroep is bedoeld voor alle ouderen die er behoefte aan hebben om anderen te ontmoeten en het leuk vinden om samen te eten. Er is geen indicatie nodig.  Michel Wentink, voorzitter van HSC’21, is erg enthousiast. “We willen als voetbalvereniging ook maatschappelijk van betekenis zijn en stellen onze accommodatie graag beschikbaar. Daarnaast zijn er ook enthousiaste vrijwilligers van HSC’21 betrokken bij deze activiteit. Zij begeleiden de deelnemers en zorgen voor een warme maaltijd.” Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom en kunnen voor meer informatie contact opnemen met Ton Harmsen van de Noaberpoort.

Meer informatie

De ontmoetingsgroep is elke vrijdag van 9.30 tot 13.15 uur in de kantine van HSC’21. Deelname kost 6,50 euro per keer. Dit is inclusief koffie, thee en een warme maaltijd. Vervoer regelen de deelnemers zelf. Bijvoorbeeld via familie, vrienden, de Regiotaxi of ANWB AutoMaatje Haaksbergen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Harmsen. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06 - 8354 6186 of per mail via t.harmsen@noaberpoort.nl.