Home > Ontmoetingsgroep

Meer nieuws

Nieuws overzicht

Ontmoetingsgroep

Gepubliceerd: 3-9-2020

Woensdag 26 augustus is de nieuwe ontmoetingsgroep voor senioren in De Bouwmeester aan de Vincentstraat van start gegaan. De Noaberpoort wilde graag met deze groep starten, omdat de andere ontmoetingsgroepen voor senioren in De Kappen en bij de Bon Boys redelijk vol zitten. Tijdens de bijeenkomst is bewegen op of achter de stoel een belangrijk en leuk onderdeel van het programma, onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers.

Vanwege het coronavirus is het programma aangepast. Een maaltijd zit er bijvoorbeeld nog even niet in. En bij binnenkomst ontsmetten bezoekers en vrijwilligers hun handen, anderhalve meter afstand wordt aangehouden en bij klachten is thuisblijven de afspraak. De bijeenkomst vindt elke woensdagochtend plaats in Ontmoetingsruimte De Jordaan in De Bouwmeester aan de Vincentstraat, van 10.00 tot 12.00 uur.

Meer informatie

De ontmoetingsgroep in De Bouwmeester is bedoeld voor alle ouderen die er behoefte aan hebben om anderen te ontmoeten. Het thuiszorgteam van Livio is aanwezig. Deelnemers betalen € 3,50 per keer. Dit is inclusief twee keer koffie of thee. De eerste twee bijeenkomsten zijn gratis. Vervoer regelen de deelnemers zelf. Meer weten? Bel Gerda van der Velde (06-13173322) of Ton Harmsen (06-83546186) van de Noaberpoort.

Ontmoetingsgroep