Home > Welzijn & Zorg > Noabergroep Haaksbergen

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen Tel: (053) 57 34 589
E-mail: info@noaberpoort.nl

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur.

Noabergroep Haaksbergen

De Noabergroep bestaat uit mensen die bij elkaar in de buurt wonen en die van betekenis zijn voor elkaar op allerlei gebieden.

Gewoon voor een kop koffie op z’n tijd, om te helpen bij huishoudelijke klussen, om mee te rijden naar een afspraak, om samen te koken en eten en ga zo maar door. Een Noabergroep bestaat uit negen à tien personen.

Doel

Het doel van een Noabergroep is om mensen met elkaar te verbinden, om eenzaamheid te voorkomen, om zelfredzaamheid te vergroten en om iedereen mee te laten doen in onze maatschappij.

Voor wie

De Noabergroep is er voor iedereen die behoefte heeft aan (meer) sociale contacten in de buurt. Misschien bent u nieuw in Haaksbergen, verhuisd naar een andere buurt of zijn familie en vrienden verder weg gaan wonen. Welke reden u ook heeft; de Noabergroep is er voor u.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Neemt u dan contact op met de coach. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en als deelnemer bepaalt u zelf wat, met wie en hoe vaak u iets wilt ondernemen. Een coach van Wijkracht biedt ondersteuning en begeleiding.

Contact

Hermien Leussink is coach van de Noabergroep. U bereikt haar op telefoonnummer 06 - 23 98 92 13 of per mail noabergroep@wijkracht.nl.

De Noabergroep is een initiatief van Wijkracht en de gemeente Haaksbergen. Beide partners van de Noaberpoort.