Home > Vitaliteitsbeurs 2019

Meer nieuws

Vitaliteitsbeurs 2019

Gepubliceerd: 24-1-2019

Op zondag 10 maart gaan de deuren open van alweer de vijfde editie van de Vitaliteitsbeurs. De dag is ook dit jaar weer compleet gevuld met demonstraties, muzikale optredens en informatieve stands. De Clippers Crew verwelkomen de bezoekers met een speciaal welkomstconcert en Ben Steneker verzorgt dit jaar de officiële opening. Kortom, de voorbereidingen voor de eerste lustrumeditie zijn in volle gang.

Nienke Schuppers, drijvende kracht achter de beurs, is blij met de muzikale toevoeging dit jaar. “Zingen in een koor past heel goed bij de doelstellingen van de Vitaliteitsbeurs. Zingen kan je zelfvertrouwen geven en je helpen omgaan met emoties. Ook brengt het ontspanning én kan het je bloeddruk verlagen. Dat we zingen promoten in het kader van vitaliteit is vanzelfsprekend, maar dat we bezoekers daarbij mogen trakteren op een concert van de ClipperS Crew is een groot cadeau.” Na het welkomstconcert, volgt om 10.00 uur de officiële opening door Ben Steneker uit Buurse. “Ben Steneker is een groot zanger en een voorbeeld van vitaliteit. We zijn dan ook erg blij dat hij de beurs voor ons wil openen”, vertelt Schuppers trots.

Interactieve markt

Net als voorgaande jaren is er een markt waar gezondheid en welzijn centraal staan. Daarnaast zijn in de sportzaal doorlopend demonstraties, zoals dans, fitness en slenderen. In de sportkantine worden muzikale optredens verzorgd en kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een partij schaken, Russisch biljart óf sjoelen. De Vitaliteitsbeurs is op zondag 10 maart van 9.30 tot 16.00 uur in Sporthal De Bouwmeester. De toegang is gratis. Voor de eerste 100 bezoekers staat er een leuke goodiebag klaar.


Standhouders zijn bekend

Bijna 50 standhouders laten tijdens de Vitaliteitsbeurs zien wat ze voor uw gezondheid en welzijn kunnen betekenen. Oriënteer u vast op wie én wat u allemaal tegenkomt op de beurs.

Alivio Personal Training Studio, Ann Vorstelijk Welness, Ben Scharenborg Wooncomfort / langer zelfstandig blijven wonen, Bowls Vereniging Haaksbergen, Buuf van Brokant, Buurtsportcoach, Buurtzorg, Carefit4all, Derkman Siemerink Netwerk Notarissen, Diëtisten Haaksbergen, Ergotherapie Willen-Kunnen, EZH Valpreventie, Foodconnect, Fysiotherapie Noordman, Fysiotherapie Schmitz, Fysiotherapie Sengers, Fysiotherapie Werfheegd, G&W ter Avest, Hartstichting Haaksbergen, Havoc, Home Instead, KBO, Kei-Fi, Praktijk Schmitz, Kracht Ergotherapie, Kwiek ID, Lang zult u wonen, Livio, Massage Mobiel, De Noaberpoort, Optisport De Wilder, Peter Zengerink Massages en Natuurgeneeswijzen, Podotherapie Oost-Nederland, Podotherapie van der Kuil, Pot Tweewielers, Praktijk in beweging, Schietvereniging de Eendracht, Slenderhuis Haaksbergen, Steps Dance & Entertainment, Tannash / Being you, Tjarda Wissink Massage & Ontspanning, Totale Zorgwinkel Neede, Twentse Caravan Club, USA, Veilig Verkeer Nederland en Ziens.

vitaliteitsbeurs