Home > Vernieuwde website

Meer nieuws

Vernieuwde website

Gepubliceerd: 19-9-2019

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk of juist op zoek naar iemand die jou kan helpen? Zit je als organisatie te springen om nieuwe vrijwilligers of zoek je als bedrijf een groepsactiviteit? Deze en meer informatie vind je vanaf nu allemaal terug op de vernieuwde website van Vrijwilligerswerk Haaksbergen.

De vernieuwde website biedt voor inwoners en organisaties informatie over vrijwilligerswerk in Haaksbergen. “Op de oude site konden alleen organisaties vacatures plaatsen. Vanaf nu kunnen ook vrijwilligers zich aanmelden en rechtstreeks op de vacatures reageren”, vertelt Kim Bos, coördinator Vrijwilligerswerk Haaksbergen. “Naast een overzicht van actuele vacatures zijn er ook andere ondersteunende diensten toegevoegd, zoals mantelzorgondersteuning en maatjesprojecten. Zo wordt het voor Haaksbergenaren nog makkelijker om hulp te vinden of aan te bieden.”

Kijk op de vernieuwde website www.vrijwilligerswerkhaaksbergen.nl voor actuele vacatures en meer. Neem voor meer informatie contact op met Kim Bos, via telefoonnummer 06 - 2185 1782 of stuur een mail naar k.bos@noaberpoort.nl.

Vrijwilligerswerk