Home > Nieuwe taalgroep

Nieuwe taalgroep

Gepubliceerd: 31-1-2019

Iedere week oefenen bezoekers van het Taalcafé samen de Nederlandse taal. Speciaal voor moeders met kinderen tot 4 jaar start het Taalhuis Haaksbergen met een nieuwe taalgroep. Vanaf donderdag 7 maart elke donderdagochtend in de gymzaal van Theater De Kappen.

“Er zijn veel migrantenvrouwen die op dinsdagochtend niet naar het Taalcafé kunnen komen, omdat zij voor hun kind moeten zorgen”, vertelt Kim van Es, coördinator van het Taalhuis Haaksbergen. “We willen ook deze vrouwen graag helpen. Daarom starten we in maart met deze nieuwe taalgroep. Moeders kunnen hun kind meenemen, zodat ze samen de Nederlandse taal kunnen oefenen en nieuwe mensen leren kennen. Vrijwilligers Ada, Ida en Yvonne zorgen voor een gezellige ochtend. Vol leuke, leerzame en creatieve activiteiten voor moeder en kind, met als doel om beter Nederlands te leren.

Aanmelden

Vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen meer te leren over de Nederlandse taal? Meld u dan voor vrijdag 1 maart aan voor de taalgroep moeder met kind. Er is plaats voor acht moeders met hun kind. De taalgroep komt samen van donderdag 7 maart tot en met 27 juni (niet tijdens schoolvakanties) van 9.45 tot 11.15 uur in de gymzaal van Theater De Kappen. Deelname is gratis.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.noaberpoort.nl/Taalhuis-Haaksbergen.

letterbord