Home > Groot succes!

Groot succes!

Gepubliceerd: 8-9-2021

In de zomervakantie konden Haaksbergse volwassenen en jongeren deelnemen aan verschillende vakantieactiviteiten. “En dat was een groot succes”, vertelt ouderenwerker Ton Harmsen enthousiast. Samen met Buurtsportcoach Haaksbergen organiseerde hij onder de noemer Zomer in Haaksbergen extra activiteiten voor mensen met een klein netwerk én ouderen.

“Ruim 200 deelnemers hebben deelgenomen aan de activiteiten. Zo konden ze meedoen met een les Thai Chi of Stoelyoga, maar was er ook bewegen op muziek. Ook de wandel- en fietstochten die de buurtsportcoaches organiseerden waren erg populair.” Zomer in Haaksbergen werd na vier gezellige weken afgesloten met een bingo in De Kappen. “Omdat het zo’n succes was, verwachten we dat Zomer in Haaksbergen volgend jaar een vervolg krijgt”, geeft Harmsen aan. We houden u op de hoogte!

Het hele jaar door worden verschillende (ontmoetings)activiteiten georganiseerd. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan eens op www.informatiewijzerhaaksbergen.nl of neem contact op met Ton Harmsen of een van de buurtsportcoaches. Dat kan via de Noaberpoort, via telefoonnummer (053) 573 45 89 of stuur een mail naar info@noaberpoort.nl.

Bewegen op muziek