Home > Cursus Mindful Opvoeden

Meer nieuws

Cursus Mindful Opvoeden

Gepubliceerd: 1-4-2019

Het opvoeden van kinderen is prachtig, maar kan ook behoorlijk stressvol zijn. Soms wil je gewoon wat meer rust in je gezin en heb je de wens dat drukke momenten soepel verlopen. Op donderdag 11 april start in Haaksbergen de gratis cursus Mindful Opvoeden voor ouders van kinderen tot 19 jaar. De cursus Mindful Opvoeden leert je hoe je met de stress in de opvoeding kunt omgaan.

Tijdens de cursus leer je gewoontes in het opvoeden herkennen, begrijpen en verminderen. Er worden geen opvoedingsadviezen gegeven maar je krijgt oefeningen om op een andere manier met (opvoed)stress om te gaan. Je leert als ouder ook goed voor jezelf te zorgen en meer rust en acceptatie in de opvoeding te brengen. Veel deelnemers zeggen aan het eind van de cursus dat ze meer plezier in opvoeden hebben, meer energie hebben en een betere relatie met hun kind(eren) en partner ervaren.

Welkom!

De cursus Mindful Opvoeden bestaat uit acht bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op donderdag 11 april van 19.30 tot 21.30 uur in het Kulturhus Haaksbergen. Aanmelden kan via www.loes.nl, via het kopje Agenda. Hier vind je ook meer informatie over de cursus.

Ouders met kinderen