Home > Alzheimer Café

Meer nieuws

Alzheimer Café

Gepubliceerd: 13-6-2019

Het Alzheimer Café Haaksbergen is een ontmoetingspunt voor iedereen die met dementie te maken heeft. Op donderdag 27 juni staat de laatste ontmoeting voor de zomerstop op het programma. Daarom is een bijzondere avond georganiseerd op zorgboerderij Erve Knippert in Haaksbergen.

“Elk jaar sluiten we het seizoen op bijzondere wijze af”, vertelt Ton Harmsen. “Dit jaar gaan we met de deelnemers naar zorgboerderij Erve Knippert. Hier krijgen we een rondleiding en eten we daarna samen één of meerdere lekkere pannenkoeken.” Naast een informeel samenzijn, is het ook mogelijk om deze middag ervaringen en informatie te delen. Er zijn onder meer medewerkers van Buurtzorg, Livio en de Noaberpoort aanwezig. “Zij kunnen alles vertellen over wat zij voor mensen met dementie en hun mantelzorgers kunnen betekenen.”

Komt u ook?

Het belooft een leuke avond te worden voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Om 16.30 uur worden de deelnemers verwacht bij Erve Knippert aan de Hulstweg 11 in Haaksbergen. De avond duurt tot 19.00 uur. Aanmelden kan bij Ton Harmsen, via t.harmsen@noaberpoort.nl of bel naar (053) 573 46 17. De toegang is gratis, maar een vrije gift is zeer welkom.

Vervoer

Wilt u graag komen, maar heeft u geen vervoer? Dan kunt u gebruikmaken van AutoMaatje Haaksbergen of de Regiotaxi. Komt u er niet uit. Neem dan telefonisch contact op met Ton Harmsen.

Alzheimer Café